Investeren in gouden munten

Goud wordt beschouwd als een tastbaar bezit en heeft eeuwenlang altijd een goede marktwaarde gehad. Door te beleggen in een gouden munt bent u verzekerd van een goed rendement. Goud is relatief stabiel in vergelijking met andere beleggingsopties.

Gouden munten behoren tot de meest favoriete investeringskeuzes, vooral in Nederland. Mensen zijn begonnen te overwegen om in een gouden munt te investeren als een van de beste manieren om geld te besparen. Behalve dat het een beleggingsoptie met een laag risico is, biedt het ook een betere beveiliging, waardoor het een gemakkelijke manier van beleggen is. U kunt via Goud.eu gouden munten kopen van 1 gram tot 25 gram of 100 gram tegen de laagste gouden munt tarieven. U hoeft niet langer naar de winkel om gouden munten te kopen, onze partners kunnen uw bestelling tot aan uw deur leveren.

Gouden munten online kopen?

Via onze partnersite Thesilvermountain.nl kunt u al vanaf 1 troy ounce de nieuwste gouden munten kopen.

Gouden munten of goudbaren kopen?

Goud wordt in alle gevallen als een betrouwbare investering beschouwd. Vooral goudbaren zijn dat, omdat hun waarde nauwkeurig kan worden bepaald door de live spotprijs. Gouden munten zullen iets hogere premies boven de spotprijs vragen dan goudstaven, vanwege de extra muntkosten en het herdenkingskarakter van hun waarde.

Vandaag goud kopen

Onze aangesloten partners op Goud.eu bieden concurrerende, nauwkeurige prijzen en zorgen ervoor dat uw bestelling discreet en volledig verzekerd bij u wordt afgeleverd.